Timmerbedrijf Harar

Kozijnrestauratie


Kozijnrestauratie

Houten kozijnen, een lust voor het oog. Maar houten kozijnen vergen ook onderhoud. Regelmatig het kozijn van goede verf voorzien is natuurlijk het beste behoud van uw houten kozijn. Echter, na verloop van tijd kan het toch nodig zijn om de zaken grondiger aan te pakken.

Restauratie van het kozijn

Timmerbedrijf Harar is in staat om in eigen beheer authentieke stijlkenmerken te restaureren of te reproduceren. Het herstellen van een authentieke deur of het restaureren van een oud raamkozijn is specialistisch werk. Bij restauratie of renovatie combineren wij traditioneel vakwerk met hedendaagse kennis en gereedschap.

Maatkozijnen

Wanneer u een nieuw raamkozijn van hout wil laten maken zijn er verschillende mogelijkheden. De materiaalkeuze, draairichting en geïntegreerd sluitwerk kan allemaal aan uw wensen worden aangepast of vervaardigd.

Kosten van een kozijnrestauratie

De kosten voor een kozijnrestauratie zijn mede afhankelijk van de staat van het kozijn, en de te verrichten werkzaamheden. Aan de hand van deze gegevens kunnen we u een richtprijs geven, of een offerte op maat maken.


Contact

Timmerbedrijf Harar

Postadres
Schiermonnikoog 12
1506ZN Zaandam

KvK: 34 2829 55
T: 06 37238298
E: timmerbedrijfharar@gmail.com